CAVALIER KING CHARLES SPANIEL

Her hos CF-Hundehotel opdrætter vi hunde af racen Cavalier King Charles Spaniel ved navn Cavalier familien – et sundt sted at være hund. Som hundeopdrætter har vi stor erfaring, hvorfor vi altid giver hvalpene den bedste start på livet. Vores hundekennel ligger i Kolding, nær Fredericia og Vejle, nord for Aabenraa og Haderslev, men alle fra hele landet er velkomne i vores kennel.

Det er ikke uden grund, at en hund går under navnet ”menneskets bedste ven”. En hund skaber nemlig glæde, tryghed og nærvær hos enhver ejer. En Cavalier er en ideel familiehund, der både elsker børn og andre hunde. Hos vores hundekennel har vi stamtavle på alle hvalpene, så du være sikker på at din hvalp er raceren. Forældrene er DNA testet, hjertescannet og undersøgt for patella og luxation og avls godkendt.

Vi er meget mere end bare en hundekennel

I vores hundekennel er det muligt at møde hvalpene, når de er seks uger gamle. Dette er af hensyn til hvalpens ro og udvikling. Desuden udvikler hvalpenes personlighed sig også væsentligt, så vi sikrer os at I er det rigtige match.​

Vi sælger dog altid først vores hvalpe, når vi vurderer at de er klar til det.​

Alle hvalpe sælges med vacciner og grundig vejledning med hensyn til foder og hvalpetræning – men til en god pris. Hvalpene er naturligvis chipmærket inden fraflytning. Vi vælger altid ejerne til vores hvalpe med omhu, så hundene får et liv under de bedste vilkår. Vi sælger altså ikke hunde til hvem som helst.

Kontakt os for mere information om vores opdræt

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, kan du læse mere her på siden, hvor du også finder billeder og andre informationer om vores hundekennel.

Skulle du alligevel have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, hvilket du kan gøre ved at ringe på telefon 21 22 83 86 eller 28 19 02 36. Du kan også skrive til info@cfhundehotel.dk, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​ 

Du kan også booke din tid online lige her.

Hos os kan du betale med​​

MobilePay nr.: 1 1 2 0 9​

Klik her og se vores smiley rapport

CF- HundeHotel - CVR: 32107346 -  Hoppeshuse 21, 6000 Kolding​ - Heidi: 21 22 83 86 - E-mail:info@cfhundehotel.dk