​CF – HundeHotel's pension lukker pr. Dags dato og for bestandigt.

​Det er med den største beklagelse og vemod, at vi skriver dette opslag. Desværre åbner vi ikke, som tidligere skrevet og planlagt. Vi er oprigtigt kede af denne kendsgerning og forsøger trods alt, at tilgodese de i forvejen indskrevne hunde og deres behov. Vi er klar over, at I desværre kan få en udfordring og med pasning i tiden fremover, men håber I finder en løsning, som I kan føle jer trygge ved.

Vi valgte og følge myndighedernes anbefaling fra starten - naturligvis af respekt og hensyntagen til vores kunder- vores medmennesker – vores medarbejder – os selv, og ligeledes grundet den manglede evidens for overførelse af Covid- 19 til og fra hunde/ mennesker.

Lukningen sker alene som konsekvens af Corona!

Vi har mange privatejede hunde, som ligeledes kræver vores fulde opmærksomhed og tilstedeværelse mange gange dagligt. Så det var helt sikkert den rigtige beslutning taget situationen i betragtning, og som følge af de mange afbud der naturligvis kom os i hænde, idet vi alle blev pålagt et ansvar i vores færden, og udrejse blev indstillet, så vi desværre ingen anden mulighed end ovennævnte.

Sommerferie er desværre ligeledes begrænset med bookinger. Rigtig mange er annulleret og ingen ved vidst helt hvordan og hvornår udrejse tillades??,- hvilket gav os anledning til og gennemskue konsekvensen af den situation vi står midt.

Sommerferie 2020:

De hunde, som indtil videre er indskrevet beholder deres plads og pasningen gennemføres på særlige vilkår mht. Corona, og ud fra myndighedernes anbefaling - og iht. Aftale. Booking gebyr refunderes ikke ved afbud. Vi vil opfordre til, at annullering af ophold meddeles os hurtigst muligt på info@cfhundehotel.dk
- således vi kan tilrettelægge den sidste del af vores åbning for indskrevne hunde, fra i dag og hen over sommerferien. Vi håber på jeres forståelse.

• De hunde, som allerede er booket ind bevarer deres plads!
• Det er IKKE muligt og bestille / booke pr. Dags dato.
• Vi følger strengt sundhedsstyrelsen retningslinjer.
• I bør begrænse omfanget af ting og tilbehør til jeres hunde. Husk at afspritte de ting, som I medbringer eks. Hundekurv , foderspand, line mm.
• Se retningslinjer på hoveddøren - inden I træder ind.

Samtidigt vil vi gerne takke jer højlydt. Det har været 4 fantastiske år med de skønneste hunde og hundeejere. Utrolig spændende og med megen læring. I har alle udvist stor tillid med godt humør, og vi har haft æren af, at passe godt på jeres 4 benede bedste venner – 1000 tak for det🙏🐾🙏🐾❤.

De bedste hilsner
CF- HundeHotel

Hos os kan du betale med​​

MobilePay nr.: 1 1 2 0 9​

Klik her og se vores smiley rapport

CF- HundeHotel - CVR: 32107346 -  Hoppeshuse 21, 6000 Kolding​ - Heidi: 21 22 83 86 - Martin: 28 19 02 36 - E-mail:info@cfhundehotel.dk